sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Synttäreitä

Olemme koko päivän juhlineet meidän 13 vuotiasta tyttöämme sukulaisten, kummien ja mummin ja ukin kanssa. On kiva välillä järjestää juhlia ja leipoa ja hössöttää :) Tytöstä oli suuri apu leipomusten teossa, hän teki kakkuun koristeet sokerimassasta ja leipoi itse muffinsit ja teki koristeet myös niihin.
Tässä kuvaa tarjoilusta ja muustakin :)


Tuo prinsessakakun kuorrute ei onnistunut täydellisesti, kaulittin varmaan siitä liian ohuen ja niinpä kun laitoin sitä kakun päälle, se murtui mutta maku kyllä oli muuten maittava:) Tein muuten eka kerran prinsessakakun. Tuo puinen ihana tuikkukynttelikkö vai miksi sitä nyt sanoisi, on minun mieheni siskon miehen tekemä, hän on tehnyt meille pari hyllyä ja sohvapöydän ym pieniä juttuja. Hän on taitava puuseppä:)

Kynttilät on kyllä palanut joka pöydällä ja keittiön huuvan päällä myös :) Ulkona on ollut niin pimeä ja kurja sateinen päivä. Kynttilät piristää kummasti.



Nyt on kiva lähteä uuteen viikkoon ja hupsista, on jo marraskuu. Kohtahan on Joulu !!

6 kommenttia:

  1. Löysin tänne ihanaan blogiin Valkeaa unelmaa-blogin kommenttikentän kautta. Aivan ihanalta vaikuttaa tämä <3 Kunhan saan muksut nukkumaan niin luen ajan kanssa. Kaikkea hyvää syksyysi ja ihanaa Joulun odotusta! Toivottaa JohannaMaria

    VastaaPoista
  2. On kyllä kiva, kun lapset ovat innostuneet keittiöhommista. Meilläkin 13v on kotitaloustuntien innostamana tehnyt monenlaista leipomusta.

    Ihanaa kun saa alkaa joulustella!

    Kivaa alkanutta viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos k , hyvä kun seitsemännellä luokalla alkaa kotitalous:))

      Poista
  3. Ihanaa kun saa lapsista apua! Hienot koristelut on tyttö kakkuunsa tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia, tuo kruunu oli kyllä todella hieno:))

      Poista