sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Jouluisia puuhia

Kävin yksi päivä Löytötavaratalossa ja siellä oli valkoiset hyasintit 1,50 kpl, pari lähti heti mukaan. Mielessä oli kokeilla tehdä niistä itse jouluinen istutus, otinkin ne pois mullasta ja laitoin ne lasiseen astiaan ja peitin sipulit Espanjasta tuoduilla kivillä, laitoin vielä kanelikoristeen päälle ja valmis, tuli ihan kivan näköinen :)



Jouluisia puuhia olen tehnyt muutenkin, porkkanalaatikko täytynee tänään tehdä ja saunan pesin eilen, oli ihana mennä illalla puhtaalta tuoksuvaan saunaan :) Vanhemmilleni leivoin yksi ilta taatelikakun. Sypressi sai sitten koristuksen myös, on ihan kivan näköinen. Täällä puuhat jatkuu niinkun varmaan muuallakin, tämä on minusta kivaa aikaa, puuhastella ja tietää, että kohta se Joulu on.



4 kommenttia:

  1. Mullekin osa joulunodotusta on just sitä kun saa puuhastella kaikkea jouluista. Ihanaa aikaa <3 Tänään olisi tarkoitus hakea meillekin vielä muutama hyasintti (pitää ottaa varman päälle ja hakea ne näin viimetinkaan ettei ne ehdi kuolla ennen joulua ;D )ja jotakin muuta jouluista kukkaa. Ihanaa jouluviikkoa!

    VastaaPoista