perjantai 22. huhtikuuta 2016

Sisustusinto

Minulla taitaa nyt yhtäkkiä olla sisustusinto hukassa, toisaalta tulee intoa ompeluun ja keksin hyviä ideoitakin mutta sitten kun pitäisi toteuttaa, niin ei tule mitään, ei vaan saa aikaiseksi. Kai tämä kiirekin tekee osaltaan sen, että kun sitä aikaa viimein olisi niin ei sitten jaksakaan muuta kun istahtaa sohvalle ja lukea lehtiä. No toivottavasti se into jostain löytyy, kun vaan nämä ilmat olisi aurinkoisempia niin se intokin varmaan sieltä tulee :) Tänä aamuna kun heräsin, niin oli vähän flunssainen olo, onneksi on viikonloppu niin saa levätä. No nyt toiseen aiheeseen, meillä on tuo Ikean valkoinen sohva ja olen ollut siihen tyytyväinen mutta nyt olen nähnyt sisustuslehdissä- ja ohjelmissa jo pidemmän aikaan kulmasohvia ja alkanut ihailemaan niitä. Meillä on vaan ongelmallinen olohuone kun ei ole kun yksi kulma mihinkä sen voisi laittaa ja siinäkin sohva peittäisi osan olohuoneen yhtä ikkunaa ja toisella puolella on takaovi takapihan terassille, että taitaa sekin jäädä haaveeksi :)


Välillä vaan tuntuu, että tuo sohva ja kaksi nojatuolia ja rahi on meidän perheelle vähän liian vähän kun ei kaikille riitä istumapaikkoja tai siis löhöpaikkoja kun koko perheenä katsotaan telkkaria.

Olen aikaisemminkin täällä maininnut. että kaksi nuorinta tyttöämme on kovia sisustamaan huonettaan, otinkin kuvan meidän nuorimmaisen huoneesta kun mielestäni oli kivan näköinen stailaus :)


On niin järjestyksessä kaikki kosmetiikka. Toisen tytön huoneesta ei tällä hetkellä voi sanoa samaa, tyydyinkin vain laittamaan huoneen oven kiinni niin en näe sitä sotkua :) Tälläistä tällä kertaa, iloista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia: