perjantai 15. huhtikuuta 2016

Perjantai ja tortilla päivä

Yleensä mietin aina arkena mennessäni kauppaan työpäivän jälkeen, että mitä laittaisin ruuaksi. Onneksi perjantaina ei tarvi miettiä, olemme perheen kanssa päättäneet, että perjantaina syödään tortilloja. Vaihdellaan vaan jauhelihan ja kanan välillä plus tietysti salaattia, tomaattia,sipulia ym väliin. Jokainen saa tehdä sellaisen kun haluaa. Helppoa ja hyvää ja siitä alkaa meidän viikonloppu.
Miten se onkaan arkena niin vaikea keksiä eri ruokia kun tuntuu, että aina laittaa niitä samoja. Sitten välillä yritän ehtiä katsomaan netistä uusia ohjeita. Onko muilla samoja tuntemuksia arkiruuan suhteen?



Keittiön hyllyä järjestelin yksi ilta uudestaan. Nämä aurinkoiset ilmat innostaa vähän siivoamaan eri paikkoja :) Ikkunoitakin tarvii varmaan kohta alkaa pesemään. Nyt lähden lenkille vanhimman tyttöni kanssa ja illalla kannustetaan Tapparaa :)

2 kommenttia:

  1. Tutun kuullosta, että arkena meinaa aina pyöritellä niitä samoja ruokia :) Ei meinaa keksiä mitään sopivan simppeliä tai jaksa perehtyä uusiin ohjeisiin. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, että en ole ainoa mietteissäni :)

      Poista