perjantai 12. helmikuuta 2016

Uusi järjestys

Innostuin vaihtamaan yksi ilta vähän huonekalujen paikkaa olohuoneessa, meidän olohuoneessa ei oikein saa kun kaksi järjestystä kun ikkunat ja ovi rajoittaa ja nuo TV:n antennipistokkeet on vain kahdella seinällä. Nyt siis laitoin nuo nojatuolit ikkunaseinälle ja kyllä taas piristi tämäkin järjestys :) Jotain kivoja tyynyjä täytyisi tehdä tai hankkia sohvalle kun tuo kevät tästä etenee. On taas kiva kun on perjantai, tämä viikko on ollut vähän raskas joten viikonloppu on enemmän kun tervetullut.


Tuossa tähtikorissa pidän keskeneräisiä virkkuutöitäni, on kiva kun niille on oma paikkansa eikä ne loju pöydän kulmilla :)



Noihin Ikean tuoliin ja sohvaan olen ollut tyytyväinen mutta nyt on alkanut tekemään mieli harmaita päällisiä, ne on vaan kalliimmat kun valkoiset eikä niitä kuulemma voi pestä itse pesukoneessa vaan ne vaatii pesun pesulassa. Nämä valkoiset päälliset on siitä hyvät, että kun ne likastuu, ne voi laittaa pesukoneeseen. Tälläistä tällä kertaa, kivaa viikonloppua täällä kävijöille :))

8 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää uusi järjestys. Ja harmaat päälliset sopis kyllä tuoleihin ku nappi silmään;-) t. Flunssan kourissa taisteleva martta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Martta, niin sopisi, paranemisia sinulle :))

      Poista
  2. Mulla on Ikean divaani ja siihen nyt haluaisin vuorostaan valkoisen päällisen.Kätevä on jos voi vaihtaa välillä.Kannattaa joskus katsoa poistopiste Ikeassa,saattaa löytää sieltäkin päällisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytyykin seuraavan kerran katsoa kun menen Ikeaan :))

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Taas kännykkä jumitti ja sama teksti tuli moneen kertaan!

    VastaaPoista
  6. Taas kännykkä jumitti ja sama teksti tuli moneen kertaan!

    VastaaPoista