lauantai 20. helmikuuta 2016

Kukka piristää mieltä

Meillä on ollut aika kiire viikko, joten on kyllä ihana kun on taas viikonloppu ja ei ole mitää sovittua menoa mihinkään. Saa olla vaan kotona :)) Eilen oli lukiolaisten vanhojen tanssit ja meidän vanhimmat lapset poika ja tyttö tanssivat molemmat joten viikko oli vielä aika kiireinen kun piti hankkia vielä sitä sun tätä :) Mutta oli se aivan ihana istua eilen  katsomassa sitä kaunista pukuloistoa ja niitä ihania tansseja. Kauppareissulla kävin kukkakaupassa ostamassa hortensian ja on se kyllä kaunis, toivottavasti en tapa sitä :) Kukkakauppias kyllä sanoi, että tämä joko kestää pitkään tai sitten ei joten ei ole välttämättä minun vika jos ei kestä, nämä hortensiat ovat välillä semmoisia.



Täällä on vielä viikko koulua ja sitten lapsilla alkaa hiihtoloma, sitten ollaankin jo maaliskuussa. Tämä kuva ei liity mihinkään mutta se on otettu meidän makkarista päin olkkarista ja tuon lasitiilen toisella puolella on meidän raput yläkertaan. Löysin tän vaan koneelta ja ajattelin sen laittaa tähän ettei aina ole samoja kuvakulmia :)


Meidän makuuhuoneen ja olohuoneen välillä on lasiset pariovet josta tykkään kovin. Iloista viikonloppua kaikille.

4 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää <3 Hortessiat on ihania, mutten ole ikinä uskaltanut ostaa meille sellaista, kun kukat ei erityisemmin viihdy hoidossani ;) Mutta tuo oliskin hyvä jos sen nuukahtaminen ei ole itsestä kiinni :D

    VastaaPoista
  2. Hortensia on kyllä kaunis kukka :)

    VastaaPoista
  3. Ihana hortensia!
    Lasiset pariovet, ne on niin ihania! Haaveissa on minullakin sellaiset olleet, mutta ei meille niitä mihinkään saa...
    Kivaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista