maanantai 11. heinäkuuta 2016

Lomalla ja ostoksia

Pitkästä aikaa täällä blogissa, tuli pieni tauko kun oltiin miehen kanssa viikon lomalla. Mentiin Helsingistä laivalla auton kanssa Viroon ja siitä ajettiin Latviaan sitten Liettua ja sieltä Puolaan ja edelleen Tsekkeihin ja käytiin myös Saksan puolella kivassa kaupungissa Dresdenissä ja sitten toista kautta ajettiin taas Viroon ja laivalla Helsingiin. Näkemistä oli paljon ja pitempäänkin siellä olisi ajan saanut kulumaan :) Me tykätään miehen kanssa tuollaisista automatkoista. Tässä myös muutama ostos matkalta, Tsekeistä löysin kivan kesäkassin johon heti ihastuin:)Tuo tähti on tuossa kassissa kiva ja nuo sangat kun ovat tekonahkaa niin sitä on kiva kantaa.
Löysin myös kahvipurkin joka on etsinnässä ollut pitkään, sinne mahtuu koko kahvipaketin sisältö, vanhaan purkkiin ei mahtunut ja siksi siis etsinnässä oli uusi purkki :)


Tuo kansi on kiva ja siinä on tietysti tähtiä :))


Sitten tietysti ostin vähän vaatteita ja enemmän sitten lapsille tuliaisia, Tsekeistä löytyi kivoja vaatteita nuorille ja siellä oli halpaa. Kannattaa siis matkustaa Tsekkeihin :))
Iloista viikkoa kaikille.

2 kommenttia: