perjantai 24. kesäkuuta 2016

Leikkimökki kuvia ja Juhannus

Lasten kanssa siivottiin yhtenä iltana leikkimökki tai mikä sen nimi nyt onkaan kun meidän nuorimmaisetkin lapset on jo niin isoja, että siellä ei sillai kuulemma enää leikitä vaan lapset oleilee siellä kavereidensa kanssa :) Varmaan sitten nuorisomökki :) No kuitenkin innostuin sinne ompelemaan uudet verhot myös. Lapset halusi säilyttää siellä muumijuttuja ym. ihan vaan muistona ja minusta se oli hyvä idea. Tässä tulee nyt kuvia..







Lapset kyllä viihtyy kavereiden kanssa tuolla varsinkin sadepäivänä. Kiva, että mökki on saanut taas uuden käytön. Meidän Juhannuksen viettoon kuuluu hyvä ruoka ja saunominen juuri pestyssä saunassa vihdan kanssa. On kiva vaan olla kotona oman perheen kesken ja rentoutua :) Tässä pakolliset kuvat ihanista pioneista jotka on minun lempikukkiani, toivotan kaikille

                                                       HYVÄÄ JUHANNUSTA :)

3 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana leikkimökki <3 Minulla (ja lapsilla) on ollut jo useamman vuoden kamala leikkimökkikuume. Vaan miten saisin miehen ylipuhuttua, että sellainen pikkumökki olisi tuikitarpeellinen lisä meidän pihalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tykännyt tuosta leikkimökistä. Silloin kun lapset oli pieniä niin siellä leikittiin kyllä kovin ja nyt kun on isompia ja siitä tehtiin vähän isommille lapsille sopiva niin se palvelee nytkin.
      Sitten kun lapset ei siellä enää ole niin teen itselleni siitä vaikka kesäompelu tilan :))

      Poista
  2. Ihana pikkumökki!
    Täällä blogikierroksellani (pitkästä aikaa) tulin toivottelemaan mukavaa kesänjatkoa sinulle, ♥

    VastaaPoista