tiistai 14. kesäkuuta 2016

Olkkarin uudet verhot

Sunnuntaina vietimme toiseksi nuorimman tytön rippijuhlia ja oli kyllä haikeaa ja samalla niin ihanaa, miten ne vuodet nyt näin nopeasti meni, justiinhan pidin pientä kääröä sylissä :) Tein rippijuhliin ihanan näköisiä ja makuisia herrasväen pikkuleipiä ja onneksi ne onnistui ja tuli ihan yhtä hienon näköisiä kuin kuvissakin. Aina niin ei ole :))


Oli niissä aika tekeminen mutta se kannatti. Tänään kävin pitkästä aikaa Jyskissä ja yleensä en oikein löydä sieltä ostettavaa mutta tänään silmiini osui tosi halvat valkoiset laskosverhot, yhdet maksoi 10 euroa, oli hyvä ale. Ei oikein kannata alkaa itse tekemään jos noin halvalla saa joten mukaanhan ne sieltä tuli ja kyllä ne näyttää ikkunassa hyvältä. Pikkuikkunaan ei ollut kokoja siellä mutta ei haittaa vaikka siinä on tuo itsetehty valelaskari. Kuvat on vähän tummia kun on ikkunoita joka puolella joten kuvaus on vähän haastavaa, mutta toivottavasti näistä nyt näkee.


Tyttö sai ihania rippiruusuja, niitä on vähän joka huoneessa. Mutta nyt menen katsomaan Huvila ja Huussia. Kivaa tiistai-iltaa :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä löysit halvalla verhot, hyvännäkösetkin vielä.... t.martta

    VastaaPoista