sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Kohta jo toukokuu ...

Niin se taas on aika vierähtänyt, että ylihuomenna on jo toukokuu :)) Se on kyllä kiva, minusta toukokuu on niin ihana. Pihalla pääsee haravoimaan ja tekemään istutushommia ym. Kun vain alkaisi ihanat ilmat ja tuo aurinko alkaisi paistamaan ihan päivittäin :) Olen tällä hetkellä kipeänä ja ääntä ei oikein tule ja on kova yskä mutta kun tästä paranen niin odotan, että pääsen pihahommiin.

Sisustuksessa ei hirveästi ole muutoksia paitsi Ruotsin reissulta ihana Lexingtonin tyyny, ihanan kesäinen :) ja Ikeasti ostin jukkapalmun josta tykkään tosi paljon. Tuo paikka tuntuu olevan sille hyvä kun se kasvaa ihan silmissä. Muutenkin haluaisin enemmän ostaa viherkasveja, ne tuo sisutukseen kodikkuutta. Tässä taas muutama kuvaOlen jo kauan keittiöön etsinyt jotain kivaa muistitaulua tai liitutaulua ja juuri kun olin unohtanut ja luovuttanut, että sellaista ei löydy niin se löytyikin :)


Tälläistä tällä kertaa, Vappukin on huomenna, tämä juhla taitaa jäädä juhlimatta kun olen töissä mutta ei oikeastaan haittaa. Lapset kun pääsee Vapputorille niin se on hyvä :)

                                            ILOISTA VAPPUA JA TOUKOKUUTA KAIKILLE
                                                                                   ❤️❤️❤️❤️

2 kommenttia:

  1. Ihana toi Lexingtonin tyyny, sopii teille mainiosti��Hauskaa Wappua, toivotaan aurinkoista säätä niin nuoriso saa fiilistellä Vapputorilla. - martta

    VastaaPoista