sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Helmikuun loppu

Kyllä aika sitten vierähtää nopeasti kun nyt jo helmikuukin on kohta mennyt. Kiva kyllä kun kevät sieltä kohta tulee. Odotan sitä, että aurinko paistaa ja ränneistä tippuu vesi. Nytkin on toki aurinko paistanut mutta kun on niin kylmää. Nyt on ollut kyllä kiva laittaa takkaan tulet työpäivän jälkeen.

Tänään kun aamulla herättiin niin vein peitot ja patjat ja tyynyt pihalle päiväksi ja aloin muutenkin siivoamaan, on kiva sitten illalla mennä raikkaisiin lakanoihin nukkumaan :) Se tässä pakkasessa on kivaa, että voi tuulettaa kaikki tekstiilit ja ne myös tuulettuu. Eilen oltiin meidän ystävien vauvan ristiäisissä, meistä tuli mieheni kanssa kummit :)) Tein ristiäislahjaksi kummitytölle peiton, tässä vähän siitä kuvaa.


Laitoin peiton toiselle puolelle tuollaisen tähtivanun. Oli niin kivaa saada kummityttö, saa hoitaa vauvaa pitkästä aikaa kun meidän nuorimmainen on jo 13v.

Käväisin perjantaina kauppareissulla kukkakaupassa ja ostin tälläisen villiorkidean, tämä on ihan uusi tuttavuus minulle, en ole tiennyt että on tällaisiakin orkideoita. Saas nähdä kuinka onnistun saamaan uudestaan kukkaan tämän. En ole mikään viherpeukalo ollut tällaisten erikoisten kukkien kanssa.Ihanaa kun aamulla avaa sälekaihtimet, tulvii aurinko sisään asti eli kohti kevättä mennään ja lujaa, onneksi :)) Kivaa viikkoa kaikille töissä tai lomalla :) Täälläpäin lapset aloittaa hiihtoloman mutta itse ainakin olen alkuviikon töissä, jos sitten loppuviikolla lomailisi pari päivää :))

                                                               -jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti