perjantai 15. tammikuuta 2016

Lipaston etsintää ja perjantai

Olen etsinyt makuuhuoneeseen tuohon tuolin paikalle lipastoa, en vielä ole löytänyt mieleistä. Tuo väli on sellainen, että siihen mahtuu 70 cm leveä lipasto ja niitä ei ole kovinkaan montaa osunut silmään mikä olisi vielä kaunis. Ikeassa on yksi joka tällä hetkellä on paras vaihtoehto, siinä on tilavat laatikot ja on muutenkin ihan ok, mutta silti olen vielä etsinnällä kun mikään kiire ei ole :)
Aina välillä vaan tämä "ongelma" nousee pintaan ja tulee kauhea tarve löytää siihen sopiva lipasto. Täytyy vaan jatkaa etsintää.


Muutenkin sitä on alkanut katsoa kotia sillä silmällä, että olisi kiva ommella vaikka jotain uutta, jotain keväistä, vaikka torkkupeittoa tai verhoja tai tyynyjä :)


Ihanaa kun on perjantai ja ensimmäinen kokonainen työviikko takana, voi sanoa, että olen väsynyt mutta onnellinen. Kaksi päivää vapaata edessä. Iloista viikonloppua kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Meillä olis kans lipasto hakusessa, mutta pitäisi vain osata päättä, että millainen olisi hyvä. Onneksi sillä ei ole kiire, niin saa rauhassa pohtia. Ja eihän sitä ikinä tiedä jos sitä ennen keksiikin tyhjälle seinustalle jonkun vielä paremman ratkaisun, kun tahtoo olla tämä mieli ailahtelevaa sorttia ;) Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä hyvä kun ei pidä kiirettä päätöksellä niin voi muuttaa mielensä monta kertaa :)) hyvää viikonloppua sinulle myös:)

    VastaaPoista