sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Makuuhuoneen pieni muutos ja leipomuksia

No otsikko voi johtaa harhaan mutta pientä kalusteiden poisvientiä ja toisen tuontia, sitä olen tehnyt nyt makuuhuoneessa. Makuuhuone on ollut jotenkin täyteen ahdatun näköinen yhdestä nurkasta ja olen miettinyt mitä sille tekisin. No tyttöjen huoneesta jäi yli ihana pieni valkoinen yöpöytä ja sen siirsin heti meidän makkariin ja se yöpöytä mikä siellä aikaisemmin oli, missä oli puunvärinen kansi siirsin yläkerran aulaan. En oikein tykännyt siitä yöpöydästä juuri sen kannen värin takia. :)
Myös rappujen alla olevat valkoiset tikkaat siirsin makuuhuoneeseen ja ne sopii minusta sinne nyt hyvin, tyttö sai nurkassa olleen tikashyllyn huoneeseensa. Eli kaikki oli taas tyytyväisiä, eikä tarvinnut lähteä ostoksille :)



Tykkään tuosta penkistä mutta en tiedä vaikka se siitä lähtee vielä kiertoon ja tilalle vois tulla samanlainen mutta pienempi penkki eteisestä :)  Kokeilin eilen leipoa Kinuskikissan ohjeella puolukka- kookospiirakkaa ja siitä tuli kyllä hyvää, tuossa kirjassa on muutenkin herkullisia ohjeita.




Tyttäreni kanssa leivottiin ekaa kertaa macaronseja. Ei ne kyllä kovin hyvän näköisiä ollut mutta maistui kyllä tosi hyvälle. Meidän on vielä harjoiteltava muutaman kerran, että rippijuhlissa on sitten täydellisiä. Tälläistä tällä kertaa, ihanaa sunnuntain jatkoa :)



6 kommenttia:

  1. No nythän toi makkarin nurkka näyttää tosi hyvältä! Tikkaatkin näyttäs olevan omalla paikallaan;-)t.martta

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää makkarissa, ♡
    Ja ihan hienoja macaroneja!
    Mekin ollaan kokeiltu kinuskikissan ohjeita, mutta eipä niistä tullut yhtä hienoja kuin kuvissa, :D
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu, noita macaroneja on kyllä vaikea tehdä mutta harjoitus tekee mestarin, hyvää alkavaa viikkoa sinulle myös :))

      Poista
  3. Kauniilta näyttää! Ja ihania leivonnaisia olette tehneet <3 Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista