perjantai 12. elokuuta 2016

Käsitöitä ja Kirsikoita

No nyt on meilläkin arki alkanut, kun lapsilla alkoi torstaina koulu :) Ihan hyvä niin, lapset kyllä jo odotti kovasti koulun alkua, toivottavasti into säilyy pitkään. On ollut niin kylmiä, oikeastaan syksyisiä ilmoja jo, että innostuin kutomaan yhdet sukat . Onneksi minulla oli jäänyt harmaata ja vaaleanpunaista lankaa juuri niin,että sain niistä vielä sukat.


Tänä vuonna meidän kirsikkapuussa on paljon kirsikoita, ollaan jaettu ystävillekin niitä kun ei millään ehdi kaikkia käyttää ;)  Tulisikohan niistä hyvä piirakka, taidan kokeilla joku päivä.


Huomenna meillä onkin ihana päivä tiedossa, päästään pitkästä aikaa juhlimaan häitä, siskoni tyttö menee naimisiin. Toivottavasti sää suosii, ettei ainakaan koko päivää sataisi. Meillä ollaan ihan innoissaan, tytöt sovittaa mekkoja ja miettii mitä pukisi päälle. Onhan se itsellekin kiva tunne, kun saa laittautua juhlaan :) Ihanaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Oooh! En ole varmaan ikinä nähnyt noin paljon kirsikoita yhdessä puussa! Mahtaa olla puu ollut upean näköinen keväällä kukkiessaan <3 Meidän pikkuruinen kirsikkapuu teki tänä vuonna elämänsä ekat kirsikat ja niitä tuli kokonaisa 6 kappaletta :D kauniit sukat olet tehnyt! Harmaa ja vaaleanpunainen on pettämätön yhdistelmä <3

    VastaaPoista
  2. Tuo kirsikkapuu oli kyllä keväällä hienon näköinen kun oli paljon kukkia, kyllä se teidänkin kirsikkapuu antaa vielä paljon satoa :)

    VastaaPoista