sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Pihatöitä ja vähän muutakin

Tänään on ollut kyllä ihana ilma pihatöille, ollaan purettu paviljonki ja laitettu kesäkaluseet pois ja järjestelty muutenkin tavaroita talvea varten. Laitoin vielä callunat terassin kaiteen laatikkoon ja pääoven viereen tikkaiden yhteyteen. Nyt on siis kesä siivottu terasseilta :)



Nuo callunat on mielestäni kauniita, ne kestää hyvin koko talven. Meilläkin ne on katoksen alla niin niihin ei pääse satamaan lunta.


Kävin äitini kanssa viime viikolla paikallisessa sisustusliikkeessä ja siellä ihailtiin kaikkea kaunista ja huomasin RM:n kauniin säilytysastian, mikä on hyvä nostaa vaikka jääkaapista suoraan pöytään. Se on kaunis ja sopiva kaikkeen kattaukseen. Äitini halusi ostaa sen minulle, kuulemma myöhästynyt nimipäivälahja :)) no syy sekin. No en sitten kyllä pistänyt hanttiin vaan kiitin äitiä halauksin. Ihana äiti, kiitos vielä :) Näitä on kolmea eri kokoa ja tämä on se keskikoko, aion kyllä vielä hankkia sen isoimman koon myös. Kansi toimii tässä hyvin ja on tiivis.



Tykkään noista RM:n astioista joissa lukee joku teksti. Vielä kuva meidän aidasta joka on nyt ihanissa väreissä ja kauniimmillaan :) Iloista viikkoa kaikille. Portaitten kaiteetkin on maalattu joten ensi kerralla kuvaa niistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti