perjantai 4. marraskuuta 2016

Askartelua ja Joulustelua

Ensimmäiset Joulu aiheiset lehdet kun ovat ilmestyneet niin itselläkin vähän alkaa se joulustelu olemaan mielessä. Olen selaillut jo vanhoja joululehtiä ja ostanut jo yhden uudenkin :) Tänään kun kävin kukkakaupassa ostamassa viikonlopun  kukkakimppua niin huomasin siellä huonekuusen ja mukaanhan se lähti.


Tuon purkin ostin kanssa kun se oli minusta niin ihana vaikka musta onkin. Tuo huonekuusi sopii siihen hyvin. Viikolla vaihdoin tyynyihin nuo harmaat "säihke" päälliset ja on ne taas kivat välillä.


Yläkerran parvekkeen ikkunakin sai tähden, laitan varmaan pian olkkarinkin ikkunoihin ne kun ne valaisee niin kivasti. Viikolla tein myös pienen askartelun kun keräsin ulkoa koristeomenoita ja pujotin ne rautalankaan ja tein kranssin, nyt se koristaa sisäänkäynnin terassilla. Eli olen siis jo vähän joulustellut. Tästä se vaan lisääntyy sillai sopivasti viikko viikolta, mutta siitä juuri joulussa nautin, että saan valmistella sitä pikkuhiljaa :)Kivaa kun on taas viikonloppu edessä ja kun ulkona on pikkupakkanen niin on kiva myös ulkoilla.
Nyt toivotan kaikille

                                      RAUHAISAA PYHÄINPÄIVÄÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti