lauantai 27. toukokuuta 2017

Uudet verhot ja kesäkukkia

Pitkästä aikaa taas ehdin tänne blogin puolelle. Töissä on ollut kiireitä ja jotenkin tuo arki vie niin mennessään, että ei ole tullut tehtyä postausta tänne blogiin, Jos vähän kiireet nyt helpottaisi ja ehtisi tännekin useammin.

Kesäkukkia en ole vielä hankkinut kun yhden amppelin ja oikein yllätin itsenikin kun ostin punaisen enkä valkoista petuniaa :)


Käytiin mieheni kanssa viime viikolla Raumalla ja tietenkin halusin käydä sisustusliike Kodinonnessa, se oli kyllä kiva paikka ja siellä aika kului. Sieltä löysin ihanan verhokankaan yläkerran aulan ikkunaan ja tänään sitten ompelin ne kun uloskaan ei viitsinyt mennä kun satoi koko päivän. Oli kivaa sadepäivän tekemistä.Rauman reissulta toisesta liikkeestä ostin kauan himoitsemani Lexingtonin tyynyn. Tämä toinen sisustusliike oli nimeltään Sisustus Idea, se oli kanssa kiva liike :)


Toukokuukin on lopuillaan ja alkaa virallisesti kesä, toivottavasti tämä kesä on lämmin ja aurinkoinen. Huomenna on meidän tyttöjen tanssikoulun kevätesitys ja odotan sitä innolla, on aina kiva nähdä niitä ihania esityksiä :)

                                                      -Jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti