sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Kevättä...

En ymmärrä vaikka on vasta tammikuun niin kevään kaipuu on kova. Tekee mieli ommella ja sisustella ja siivoilla kaappeja jne. Pastellisävyt on nyt taas mielessä :) Kauppareissulla perjantaina ostin vaaleanpunaisen ruukkuruusun ja kyllä se tuokin kevään mieleen.

Muutenkin olen tänään siivoillut pöytätasoilta tuikkukippoja ja lyhtyjä kun joulunaikaan niitä on aina kaikkialla joten nyt liiat kipot siivosin kaappiin. On ihanan avaraa:)


Yksi aamu lähdin töihin ja tälläinen ihana maisema odotti heti ovesta päästyäni, joten kyllä se kevät sieltä tulee hiljalleen :)


Luonto on kyllä nyt niin kaunis kun on kuura puissa ja pientä pakkasta joten täytyy nauttia nyt ensin näistä ilmoista ja haikailla vasta sitten sitä kevättä :))

                                                       KIVAA VIIKKOA KAIKILLE !

                                                                 -jaana-

7 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita kuvia ja tuo alimmainen maisema kuva on kyllä aivan upea♥ Komea on loimotus taivaalla! Äkkiä sitä kevättä tulee ikävä kun vuodenvaihteen yli päästään..ja äkkiähän se tuleekin,on vain hetki kun ollaankin jo pääsiäisessä:) Mukavaa alkavaa viikkoa ja kevään odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, niitä on kiva kyllä lukea :))

   Poista
 2. Täällä ollaan vierailulla :)
  Kiva blogi sinullakin ja niin kaunis koti, liitynkin lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 3. Hei vielä, olinkin jo lukijasi, en vain ole pitkiin aikoihin vieraillut täällä, en kyllä tiedä miksi??
  Nyt asia korjaantuu :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis vaaleanpunainen ruusu.
  Kevättä minäkin haikailen.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista teillä. ☺ minäkin jo fiilistelen kevättä🌼 jään seurailemaan blogiasi. Tervetuloa vierailemaan minun blogissa😊

  VastaaPoista