sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Messuostoksia

Olin Kädentaidot messuilla lauantaina niinkuin viime postauksessa mainitsin. Siellä oli kyllä paljon ihanaa nähtävää ja ostettavaa. Olen ihastunut keramiikka esineisiin ja astioihin ja siellähän niitä keramiikka esineiden ja -astioiden valmistajia oli paljon. Nämä astiat ovat uunin ja astiakonepesun kestäviä. Ihana pellavapyyhe jossa oli painettu kuvio oli myös pakko ostaa :)) Tuo sydän ei ole saippua vaan kiinteä kosteusemulsio, se on hyvä kuivuneille käsille ja sormenpäille. En ole ikinä tuollaista nähnyt mutta on kuulemma hyvä käytössä ja toimii. Tuo pupu taas, no se oli meille pakko kotiuttaa kun me mentiin tuon osaston ohi missä se oli niin lapset sanoivat, että sillä on ihan sellainen ilme, että se huutaa meidän perään joten kun me oltiin lähdössä messuilta ja mentiin taas tuon pupun ohi, oli se ostettava ja kyllä sillä onkin söpö ilme. Paikkansa se löysi keittiön hyllyltä :))



8 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita keraamisia astioita ja tuo pupu on aivan hellyttävä <3 Kädentaitomessuilla on kyllä niin paljon katseltavaa aina. Näin joulun alla myöskin aivan oivallisia paikkoja joululahjojen hankintaan :) Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaaru, siellä olisi kyllä ollut paljon ostettavaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihkut lautaset<3 Noihan on kauniit ihan sellaisenaan, koristeena. Ei noille oikein raaski tarjottavia laittaa??! Muutkin ostokset hyviä valintoja. t. Martta

    VastaaPoista
  4. No en tiedä kuinka raaskin niitä käyttää, on kauniit sellaisenaan :))

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka kivoja ja kauniita löytöjä, oli varmasti ihanat messut!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Minttu, oli tosi kivat messut, paljon nähtävää :)

    VastaaPoista
  7. Teitpä messuilta ihania löytöjä! Nuo lautaset on tosi kauniit <3 Itse ostin sieltä lähinnä kankaita ja muuta askartelumatskua :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos Eerika, siellä oli kyllä ihania kankaita myös :))

    VastaaPoista