perjantai 10. kesäkuuta 2016

Juhlan aikaan

En ole ehtinyt blogiinkaan aikoihin kun meillä on peräkkäisenä viikonloppuna juhlia, viime viikon lauantaina vietettiin meillä pojan ja nuorimmaisen tytön synttäreitä. Nyt tulevana viikonloppuna pääsee meidän toiseksti nuorin tyttö ripille. Tämä kaksi viikkoa on ollut aikamoista siivoamista ja leipomista ym. Juhlat on kyllä kivoja järjestää mutta minulle iskee aina jossakin vaiheessa sellainen ajatus, että riittääkö kaikki ja onko kaikki leipomukset onnistuneita :) No viime viikonlopun tarjoilut oli kuuleemma maittavia. Tässä vähän kuvaa tarjoiluista



Nyt sunnuntaina meillä on tarjolla perunaa ja kalaa ja salaatteja ja sitten erikseen juodaan kakkukahvit :) Ostin meidän Ektorpin sohvaan ja tuoleihin uudet päälliset kun en saanut täysin puhtaaksi valkoisia päällisiä, ostin tälläkertaa tälläiset beigenharmaat ja tykkään niistä tosi paljon. Laitoin väliaikaisesti tuohon sohvan päälle tuollaisen vanhan peitteen kun toinen peitto oli pesussa.



Toivon niin, että sunnuntaina ei sataisi ainakaan. Tuo ilma saisi kyllä on kaunis ja lämmin niin ihmiset viihtyisi myös terasseilla. Kesäkukatkin jo kärsii kun on niin tuulista ja sateista. Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia: